Θήκη Nillkin Camshield Black - Samsung Galaxy A13 4G
Θήκη Nillkin Camshield Black - Samsung Galaxy A13 4GΘήκη Nillkin Camshield Black - Samsung Galaxy A13 4GΘήκη Nillkin Camshield Black - Samsung Galaxy A13 4GΘήκη Nillkin Camshield Black - Samsung Galaxy A13 4GΘήκη Nillkin Camshield Black - Samsung Galaxy A13 4GΘήκη Nillkin Camshield Black - Samsung Galaxy A13 4GΘήκη Nillkin Camshield Black - Samsung Galaxy A13 4GΘήκη Nillkin Camshield Black - Samsung Galaxy A13 4GΘήκη Nillkin Camshield Black - Samsung Galaxy A13 4GΘήκη Nillkin Camshield Black - Samsung Galaxy A13 4G

Θήκη Nillkin Camshield Black - Samsung Galaxy A13 4G

Κωδικός προϊόντος: 35023

Δείτε τα σχόλια / Αφήστε σχόλιο

Σε απόθεμα
Nillkin
Θήκες
6902048245709
Τιμή:9.90
Προσθήκη στη λίστα επιθυμίας Προσθήκη στην λίστα σύγκρισης
Θέλετε βοήθεια;
210 770 5150
Μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:
Visa Diners Mastercard

Περιγραφή

Λεπτό κάλυμμα Nillkin CamShield Case με ασπίδα προστασίας κάμερας

Μια λεπτή και κομψή θήκη τηλεφώνου που προστατεύει το Samsung Galaxy A13 4G από ζημιές και επιπλέον διαθέτει συρόμενο κάλυμμα για την πίσω κάμερα. Χάρη στο καπάκι, το γυαλί της κάμερας προστατεύεται από γρατσουνιές. Είναι επίσης ένα επιπλέον πλεονέκτημα για άτομα που εκτιμούν το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων τους. Η καλυμμένη κάμερα εμποδίζει την πρόσβαση στην εγγραφή βίντεο σε περίπτωση που κάποιος αποκτήσει απομακρυσμένη πρόσβαση στο τηλέφωνο σας.

Προστασία πίσω κάμερας

Στο πίσω μέρος του καλύμματος υπάρχει ένα συρόμενο κάλυμμα για την κάμερα. Προστατεύει το γυαλί της κάμερας από γρατσουνιές κατά την καθημερινή χρήση. Όταν χρειάζεται να εγγράψετε μια ταινία ή να τραβήξετε μια φωτογραφία, απλά πρέπει να σύρετε το καπάκι για να αποκαλύψετε τον φακό.

Ολοκληρωμένη προστασία

Ο μοναδικός σχεδιασμός κάνει το αξεσουάρ να προστατεύει ολόκληρο το περίβλημα του smartphone. Η συσκευή σας θα κλειδωθεί σε μια προστατευτική θωράκιση που θα την προστατεύει από όλους τους κινδύνους.

Εύκολη και ασφαλής συναρμολόγηση

Χάρη στο σχεδιασμό του, το αξεσουάρ αφαιρείται και τοποθετείται εύκολα και χωρίς τον κίνδυνο να γρατσουνιστεί το περίβλημα. Ακόμη και μετά από χρόνια χρήσης του εξοπλισμού, μπορεί να φαίνεται σαν καινούργιο! Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι το καπάκι θα γλιστρήσει κατά λάθος από τη συσκευή.

Ανυψωμένες άκρες

Οι ελαφρώς ανυψωμένες άκρες της θήκης εξασφαλίζουν επιπλέον την ασφάλεια της οθόνης και του φακού της κάμερας. Ανεξάρτητα από το πώς θα βάλετε το τηλέφωνο κάτω, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αναφερόμενα στοιχεία δεν θα γρατσουνιστούν.

Ακριβείς εγκοπές

Παρά την πλήρη προστασία, το κάλυμμα εξακολουθεί να εγγυάται ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες θύρες, αισθητήρες και ηχεία. Η άνεση χρήσης του εξοπλισμού δεν περιορίζεται με κανέναν τρόπο. Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε τον φορτιστή σας και οι ήχοι των κλήσεων ή των ειδοποιήσεων δεν απομονώνονται.

 
 
 
 
Σχόλια πελατών

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν. Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το προϊόν

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

 
Φόρτωση ...